Logo Immo Blauw

Immo blauw in Oostende

Verkopen

Wil je jouw eigendom verkopen aan de maximale prijs zonder zorgen? Welkom bij Immo Blauw, we helpen je graag verder.

Zaakvoerder en klant bekijken plannen.

Wat is mijn eigendom waard?

We komen geheel vrijblijvend bij je langs. Vlot verkopen aan de maximale prijs start bij het bepalen van een strategische vraagprijs. Dit doen we niet zomaar, we analyseren jouw eigendom vooraf en nemen alle nuttige informatie voor jou mee. We doorlopen samen het onroerend goed dat je wilt verkopen en bespreken wat voor jou belangrijk is. Achteraf ontvang je een analyse van jouw eigendom. In alle transparantie krijg je een duidelijk beeld van de verkoopwaarde.

Gratis schatting

Geen administratieve rompslomp, laat dat maar aan ons over.

Vastgoed verkopen simpel? Jammer genoeg niet, van asbestattesten tot energieprestatiecertificaten tot stedenbouwkundige dossiers. Deze en nog veel meer attesten zijn verplicht als je jouw eigendom wilt verkopen. Maar geen nood, wij vragen dit allemaal voor jou aan, zonder dat jij hier één seconde je hoofd over moet breken.

https://amai.fra1.digitaloceanspaces.com/immoblauw/website/page/45f5039d-0e36-4bc6-85ce-e34ff62f2cca/a592d777-7632-4f38-bb16-fdab008925a7/2. Geen admin rompslomp .webp
Immo Blauw behaalt de maximale prijs voor jouw woonst.

Maximale prijs of zeer vlotte verkoop begint bij presentatie.

Bij Immo Blauw gaan we ervoor om jouw eigendom zo vlot mogelijk te verkopen aan de maximale prijs. Maar hoe beginnen we hieraan? Opvallen tusssen de massa doen we met kwalitatieve en lichtrijke foto’s die de pluspunten van jouw eigendom accentueren. Hiervoor komt onze persoonlijke fotograaf langs die gespecialiseerd is in het nemen van de beste foto’s van jouw (t)huis. Goed verkopen = goed adverteren. Geen kanaal of weg is ons onbekend om jouw eigendom zo goed mogelijk aan de man (of vrouw) te brengen. Je mag van ons een op maat gemaakt marketingplan verwachten waar we geen enkele kost uit de weg gaan om een vlotte verkoop aan de maximale prijs te bekomen.

Een huis tonen of een huis verkopen, een wereld van verschil?

Verkopen en onderhandelen is een vak op zich. Een woning verkopen doe je niet door tegen je bezoekers uit te leggen ‘hier is de keuken en hier ziet u de badkamer’. De mensen op een aangename en transparante manier alle pluspunten laten ontdekken van jouw woonst dat kan Immo Blauw als geen ander. Wij onderhandelen, in volledige samenspraak met jou, met de kandidaat-kopers over de verkoopprijs en modaliteiten. Weg stress en weg met eventuele discussies achteraf. Door onze ervaring zorgen we voor een duidelijke verkoop met tevreden koper(s) en verkoper(s).

Huisbezoek vastgoed.
Overhandigen sleutels

De eindmeet is in zicht.

Yes! We hebben een koper! Wij maken een juridisch waterdichte verkoopovereenkomst zodat zowel de koper als verkoper op beide oren kunnen slapen. In een aangename setting overlopen we alle documenten. Verkoop beklonken maar wij blijven voor je paraat. Meterstanden overnemen, hulp nodig bij verhuis? Je kan altijd op ons rekenen.

Vraag een gratis en vrijblijvende schatting aan van jouw eigendom.
Gratis schattingContact